SPECIAL FRIDAYS: Totes les fades del regne

Hello readers! Primer de tot us vull dir una cosa molt important per mi, M'HAN REGALAT UN LLIBRE PER CORREU! Bé ara m'explico millor, una escriptora, la Montserrat Segura, va veure el meu bloc, i em va dir si volia que em regalés un llibre, i jo, òbviament, vaig dir que si. I bé, ja ha arribat, i a més m'ha regalat tres punts de llibre. I el llibre està dedicat! Que més vols?





I jo com agraïment, us deixo un booktrailer del llibre (Ella és la del jersei vermell) :)

https://www.youtube.com/watch?v=DqYa1_7Lg8A&authuser=2

Bé i sense enrotllar-me més, començo la ressenya, una ressenya que em feia mola il·lusió fer: TOTES LES FADES DEL REGNE  de Laura Gallego!


FITXA


Títol: Totes les fades del regne

Autor/a: Laura Gallego

Idioma original: Castellà (Todas las hadas del reino)

Idioma: Català

Pàgines: 474

Editorial: Montena

Gènere: Fantasia

Edat: Juvenil




RESUM

La Camèlia, és una fada que ha resolt els casos més difícils, i per això li encarreguen que sigui la fada padrina del Simó, però, sense saber com, no sabem si és perquè té massa fillols, o perquè el cas del Simó és impossible, les coses comencen a complicar-se, i la Camèlia, no sap com sortir-se'n.


OPINIÓ

Aquest llibre, com tots els de la Laura Gallego, em va ENCANTAR, m'encanten la Camèlia i el Ren. He sentit un odi per alguns personatges! El Duc Blanc, el Simó... (Bé si heu llegit el llibre sabreu que al final el Simó dahagshfagfkjd) 

Quan el vaig acabar, em vaig posar a plorar com una desesperada, no podia ni parlar, no sé ben bé que em va passar però em va agafar com un...! Bé simplement vull dir que (No em mateu, ja sé que ho he dit mil cops) M'ENCANTEN ELS FINALS DE LA LAURA GALLEGO!!!!!!! <3 <3 <3


VALORACIÓ




Bé, i aquí acaba la meva ressenya, la propera MATILDA! Espero que us hagi agradat i que tingueu ganes de llegir-lo, i si us plau si l'heu llegit comenteu! A mi, com ja heu vist, em va encantar, per això espero que a vosaltres també, encara que conec gent que els finals de la Laura Gallego, diguem que no li agraden gaire, i només pel dixós final, no els hi va agradar el llibre. 

Ens veiem el proper SPECIAL FRIDAYS!




Comentaris

  1. Uauauauàààà!!!

    Quin regalàs, renoi!!!

    I això de "Totes les fades del regne"... com que soc el teu padrí, m'han agafat moooooltes ganes de llegir aquest llibre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siii em va fer molta il·lusió quan me'l va enviar!

      Oi tant! L'has de llegir, molta gent pensa que és només per noies, però el "segon" protagonista és un noi, el Simó! Ja te'l deixaré.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲