SPECIAL FRIDAYS: La booktag de l'estiu

Hello Readers! Ara que just acaba de començar l'estiu us porto un Special Fridays, més concretament una book tag, feia temps que no en feia cap! Les creadores d'aquesta book tag són la Marta i l'Halena.

Suposo que Girl Online de Zoe Sugg, és un llibre fresc, que es llegeix ràpid, no perquè sigui curt, sinó perquè enganxa.

L'art de ser normal de Lisa Williamson, no sé perquè, però és un llibre que em recorda al mar, digueu-me rara.


El llibre que estic llegint: Bittersweet de Melanie Rostock, a veure, que pot haver-hi més dolç que aquest llibre? De veritat! També té els seus moments agres, com bé diu el seu títol: agredolç!

 
Aquesta pregunta l'he tingut clara des del principi: Pippi Clazaslargas todas las historias d'Astrid Lindgren. A veure, qui no pot riure llegint aquest llibre! No és somriure, és riure fins no parar.




Puc repetir llibre? Gràcies. El Liam de Bittersweet de Melanie Rostock és un divo! Mare meva, no és que no em caigui bé eh! Tot eh contrari, m'encanta.



Aquí s'ha acabat l'entrada Readers!

Aquest estiu el bloc estarà molt més actiu que durant l'any, ja que són vacances, intentaré fer molts més Special Firdays! Com ja sabreu també hi haurà una Lectura conjunta, encara us podeu apuntar! També serà l'aniversari del bloc!

BON ESTIU!


Comentaris

  1. China Gaming: How China's Gaming Industry Works - IT
    We micro touch hair trimmer are the titanium body armor largest market leader for the China Gaming titanium mens ring Industry. In addition to that, our industry is growing babyliss nano titanium flat iron and growing at titanium frames a rapid rate,

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲