TEORIES HARRY POTTER😱😲

Hello Readers❣ Avui us porto una entrada diferent a les altres, en aquesta entrada us compartiré algunes teories de Harry Potter, espero que us agradin! Per cert! A partir d'aquí podeu trobar SPOILERS

✨Això no és ben bé una curiositat però trobo que és molt bonic; primer de tot, hi ha 7 horrocruxes i 7 llibres a la saga (sense comptar El Llegat Maleït), es diu que la J.K. Rowling va repartir la seva ànima en els 7 llibres com si fossin horrocruxes. Trobo que és molt maco, ja que cada escriptor deixa en els seus llibres un trosset d'ell mateix, i d'aquesta manera ho relacionem amb la saga.


✨L'Snape odiava al Neville perquè havia estat a punt de ser el escollit, i si ho hagués sigut la Lilly no hagués mort.



✨Draco Malfoy va ajudar a aturar al basilisc. En el 2n any de Harry Potter podem observar al Draco arrancant la pàgina d'un llibre. Sabent que els Malfoy són molt rics i es poden comprar qualsevol cosa sense problema, per què faria això el Draco? La teoria diu que el Malfoy va ser el que li va donar el paper a la Hermione o el va deixar en algun llibre a on ella el pogués trobar. Aquesta teoria assegura que la Hermione, al ser una fanàtica dels llibres, mai arrencaria la pàgina d'un llibre. La pàgina que el Draco va arrencar i que més endavant li donaria a la Hermione tenia la informació del basilisc.

Resultat d'imatges de draco malfoy arrancando hoja


✨Els regals dels Dursley tenen a veure amb les Relíquies de la Mort; al seu primer any li van donar una moneda, al segon un palet i al tercer un mocador, es diu que la moneda simbolitza la pedra de la resurrecció, el palet la vareta de saüc i el mocador la capa de la invisibilitat.


✨ El Harry i l'Hermione són germans. Aquesta teoria diu que l'Hermione ja sabia des del principi que ella i el Harry eren germans. L'Hermione és part d'un pla per protegir al Harry, el suposat escollit, i, per tant, els pares muggles de l'Hermione eren adoptius o mai van existir. Això explica com ella és capaç d'esborrar la seva existència de la ment dels seus pares en el llibre Les Relíquies de la Mort. Quan la vam conèixer veiem la seva actitud protectora. També es creu que la seva personalitat de sabionda es deu a la rivalitat de germans amb el Harry. Per aquesta raó, ells no van acabar junts.




✨Els Dursley són bones persones. Com bé sabem, al estar en presencia d'un horrocrux la personalitat del creador d'aquest horrocrux es contagiava a qui estigués a prop com els hi va passar al Harry i al Ron quan van provar de destruir un horrocrux. Com també sabem, el Harry va ser un horrocrux accidental, al seu interior hi havia una part del Voldemort. Imagineu-vos estar tants anys al costat d'un horrocrux del Voldemort. A més, si en realitat eren tant dolents, per què el van acollir a casa seva al principi? Podria ser que al haver estat tants anys amb un horrocrux els hagi canviat.

                                    Resultat d'imatges de harry potter y los dursley
                                  
Fins una altra Readers! Voleu que faci més entrades com aquesta? Digueu-m'ho als comentaris!


Comentaris

  1. m'encantaaaaaaa <3 <3 <3 <3 <3
    o o
    ___<3 (se syposa k es lemotcono aquell del petonett)

    ResponElimina
  2. Hola

    Per cert, tambe hi han 7 germans Weasley!!! :)
    PETONS!!

    ResponElimina
  3. M'ha agradat saber aquesta informació, a més, sóc una potter addicta 😉

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt, hi han agut teories que m'han interessat més que altres, però, totes son molt xules!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2