Curiositats!

Hello Readers! Primer de tot, sento haver estat tan absent aquests dies... Però com a recompensa us porto una entrada ESPECIAL! De que tracta? Simplement de curiositats, ara veureu a que em refereixo...!

1. Per què a la firma i a la  puntuació poso marietes?

Té una llarga història, a mi des de petita que m'encanten les marietes, per què? Doncs perquè amb portuguès marieta és joaninha (es pronuncia com joaninha), i la meva mare em cantava una cançó que es deia Joaninha Boa Boa, i ella em deia Joaninha perquè deia que jo era com una marieta, i a partir d'aquell moment em van començar a encantar les marietes.
















2. Per què la introducció dels vídeos és un mico-robot?

Al meu germà li encanten els robots i els Reis li van regalar un lego per construir robots i que es moguessin. Llavors va muntar un mico, i el meu pare va tenir la idea de posar-lo al bloc (ja veieu quina família més original...), llavors vam enganxar el llibre "Joana's Books" i vaig preparar el cartell. Llavors simplement calia gravar i parlar. Li vaig explicar al meu germà quan havia d'engegar el robot. A més el vam batejar com a macaco reader!!! Us agrada el nom?



3. Per què us dieu Readers?

Per dues raons, perquè és un bloc de lectura, i vosaltres, en teoria, llegiu, llavors sou Readers, i també perquè llegiu el meu bloc, així que una altra raó per ser Readers.


4. Per què el bloc es diu Joana's Books?

Pregunta difícil. molta gent es pregunta això, i jo també. No sé, seria els llibres de la Joana, tot i que no té molt sentit, ja que no els he escrit jo, però vaig pensar que quedava bé, i mira, li vaig posar aquest nom. A més si el nom és en anglès és més fàcil rebre més visites.


Bé, aquí s'ha acabat la entrada, ja sé que ha sigut una mica curta, però és que no he tingut gaire temps. Bye bye Readers!

Digueu-me als comentaris que us ha semblat, voleu que faci més entrades com aquesta? Si? No? Si és que si, quines preguntes voldríeu que us contestés? 
<3








Comentaris

  1. Hola!
    La curiositat del robot m'ha semblat molt divertida i original, jaj.
    I el nom en anglès és un clàssic XD.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲