CARNESTOLTES!

Hello Readers! Avui us porto una entrada especial, una entrada de CARNESTOLTES! Primer us porto unes imatges amb consells de disfresses literàries! I no s'acaba aquí! Sinó que us porto la booktag del Carnaval, que m'ha nominat la Wina!

CAPUTXETA VERMELLA



















Maquillatge: Galtes, si no teniu "colorete" ho podeu fer amb ceres de la cara, vermell, com ho he fet jo.

Roba: Samarreta negra o vermella, capa o xal vermell, faldilla vermella, malles o mitges blanques o negres. Sabates: botes negres o vermelles. Caputxa: Si no teniu la sort de tenir la perruca amb caputxa inclosa, podeu posar-vos una gorra vermella, i el cabell podeu fer-vos el pentinat que vulgueu.

PIPPI CALZASLARGAS



















Maquillatge: Pigues escampades per la cara amb cera negra o marró.

Roba: Vestit curt, davantal, mitjons llargs, botes marrons, si pot ser bastant grans i perruca pel-roja, li podeu fer les trenes vosaltres. Si no teniu perruca podeu fer-vos trenes a vosaltres mateixes i si voleu amb laca taronja o vermella tenyir-vos el cabell. Pensareu que estic boja amb vestit de tirants, òbviament podeu posar-vos un vestit de màniga llarga o posar-vos una samarreta a sobre. També podeu anar amb malles o mitges, però recordeu de posar-vos a sobre els mitjons llargs.

HERMIONE GRANGER


























Maquillatge: Llavis vermells, si no teniu pintallavis ho podeu fer amb cera vermella.

Roba: Camisa blanca, corbata, jersei fosc, túnica, si no en teniu de Gryffindor podeu posar-vos qualsevol túnica negra. Malles o mitges negres i sabates fosques.

FADA



















Maquillatge: Llavis roses, si no teniu pintallavis ho podeu fer amb cera rosa. Ulls del color del vestit i purpurina als ulls.

Roba: Vestit, mitges blanques o del color del vestit, sabates blanques o del color del vestit i vareta.




Segurament La primera tarde después de Navidad (Marta Rivera de la Cruz). A veure, podrien haver dibuixat una cara més real, no sé, no demano hiperrealisme, però a més com a mínim que somrigui no? I tampoc és allò que dius, que original!!! 



Clarament Pippi Calzaslargas (Astrid Lindgren) és que a part de desprendre alegria, fa que et parteixis de riure, o sigui, només llegir la introducció ja fa gràcia! LLEGIU-LO!!! 



Hi ha bastants llibres que no m'agrada el títol, no m'agraden els llibres amb títols poc originals, series com per exemple la Tina Superburixa, i que els llibres es diuen Tina Superbruixa i l'espai, ORIGINALITAT!



Cap, tots els llibres que he llegit m'han encantat i si algú pensa que no són llibres per la meva edat, tan si és perquè sóc massa petita o massa gran, mala sort, a mi m'agraden i punt!



Crec que va ser Crónicas de la Torre (Laura Gallego), ja que només vaig haver d'esperar un dia o dos per llegir el següent perquè una amiga me'ls deixava.



Segurament va ser Hollow Pike, ja que és un llibre MOLT dens, no em va costar de digerir perquè no m'agradés, sinó perquè era molt contundent.


Aquí s'acaba la entrada, bé primer he de dir qui és la meva nominada...

Izzy -> INK PEOPLE

Adéu Readers fins una altra!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲