SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Hello Readers! Primer de tot BON NADAL!!! <3 Avui us porto l'Special Fridays! I POTSER demà o demà passat porto Unboxing del Tió!!! I el 27 resultats del sorteig! Per cert ara posaré la sinopsis del llibre enlloc del resum?

Aquesta ressenya la dedico...

A la fantàstica escriptora Montserrat Segura!!! (Per haver-me regalat el llibre!)

FITXA




Títol: La reina faraó

Autor/a: Montserrat Segura

Idioma: Català

Idioma original: Català (La reina faraó)

Pàgines: 270

Editorial: Gorbs

Gènere: Realista

Edat: A partir dels 11 anys més o menys







SINOPSIS

Deir-el-Bahari, Egipte, 1925.

Fa només tres anys del descobriment de la tomba de Tutankamon. Les obres d’excavació dels jaciments faraònics estan paralitzades pel govern egipci. El Fosc, un jove arqueòleg egipci d’origen beduí, i Salacot, un antic militar anglès d’origen noble, fan una troballa relacionada amb la reina faraó Hatxepsut i el primer ministre Sen-en-Mut que pot canviar el relat històric del seu regnat. Alhora, s’assabenten que Hassan empaita El Fosc per matar-lo, mentre la Sara, una noia també arqueóloga i molt vinculada amb El Fosc i Salacot, és perseguida per un enigmàtic personatge anomenat Yussuf Maasri. Aquesta peripècia porta El Fosc, en Salacot i la Sara a recórrer tot el país fugint del perill.

OPINIÓ

Aquest llibre m'ha agradat molt. Tot i ser realista, i bastant dens, té el seu punt d'intriga. L'únic problema que li he trobat, no defecte, ha sigut que els protagonistes eren adults, i això ha fet que em costés posar-me a la seva pell. No dic que estigui malament, ja que si el llegeix una persona més gran que jo no li costaria gens.

Una cosa que m'ha agradat molt, és que al estar ambientat a un altre lloc, desert, Egipte, ha sigut diferent a l'hora de llegir-lo, normalment, o són ambientats al bosc, fantasia, o a una ciutat gran, realisme. Això ha fet que em sentís encuriosida pel fet de llegir un llibre diferent als que llegeixo normalment. 

Recomano que el llegiu, sobretot si sou uns aficionats a la arqueologia, o simplement si us ve de gust una novel·la diferent a les altres. 

VALORACIÓ


Bé, espero que us hagi agradat aquesta ressenya Readers! Teniu ganes de llegir-lo? L'heu llegit?







Comentaris


Entrades populars d'aquest blog

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲