Book Haul Juliol i Agost

Hello readers! Avui us porto la book haul de juliol i agost. Que és una book haul? És simplement una entrada a on explico els llibres que he comprat en 1 mes o 2. Per cert els resums seran tots d'internet perquè no tots els he llegit.

LLIBRE 1

Divergente (Veronica Roth)



En una distópica y futurista Chicago, en una sociedad creada al comienzo de la gran paz que ha decidido agrupar a las personas en cinco facciones que tratan de erradicar los males que les llevaron a la guerra. Quienes culpaban la agresividad, crearon Cordialidad; los que culpaban la ignorancia, se agruparon en Erudición; contra el engaño surgió Verdad; contra el egoísmo, Abnegación, y contra la cobardía, Osadía. A los dieciséis años, cada individuo debe elegir si permanecer en la facción de sus padres o cambiarse. Si se cambia, tendrá que renunciar a volver a ver a su familia. Tras la Ceremonia de Elección todos los chicos deben pasar por un proceso de iniciación en cada facción: el que no lo supere se quedará Sin Facción, convertido en una paria.

LLIBRE 2 

Insurgente (Veronica Roth)





Insurgente comienza en el punto en que terminó el libro anterior. La protagonista, Beatrice Prior (Tris), cambia de posición, yendo de una facción a otra constantemente, por lo que no está fija en un solo lugar concreto. La antigua facción de Tris, Abnegación, se encuentra entre escombros como resultado de una "simulación" provocada por Jeanine Matthews, la líder de Erudición. Todas las facciones están en un estado distópico, salvo Cordialidad, integrada por los máximos portadores de la paz.

LLIBRE 3

Allà on els arbres canten (Laura Gallego)


La Viana, l’única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s’estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d’hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l’amenaça dels bàrbars de les estepes… I tant Robian com el duc es veuen obligats a anar-se’n a la guerra. En aquestes circumstàncies, una noia com la Viana no pot fer altra cosa que esperar que el seu promès torni. I, potser també, fer cas de les llegendes que s’expliquen sobre el Gran Bosc… allà on els arbres canten.

LLIBRE 4

Totes les fades del regne


La Camèlia és una fada padrina que fa tres-cents anys que es dedica a ajudar, amb molta eficàcia, joves donzelles i aspirants a heroi perquè assoleixin un final feliç. La seva màgia i el seu enginy mai no li han fallat, però tot comença a complicar-se quan li encomanen el jove Simó, un mosso de cavallerissa que necesita desesperadament un cop de mà. La Camèlia ha solucionat casos fins i tot més difícils però, per algún motiu, amb en Simó les coses es comencen a tòrcer inexplicablement.
En un món de boscos ancestrals, objectes encantats i proves de valor a vida o mort, la màgia pot convertir-se en una espasa de doble tall...


Llibre número 5: WONDER (R.J. Palacio)


«Em dic August, per cert.
No penso descriure la meva cara.
Segur que és molt pitjor que tot
el que us esteu imaginant.»

August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l'escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l'August. ¿Aconseguirà que els seus companys l'acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?

«El que fa que aquesta novel·la siguitan extraordinària i tan deliciosa és la insòlita generositat amb què R.J. Palacio ens explica la vida de l’Auggie. El resultat és una història preciosa i divertida –i que de vegades et fa plorar a llàgrima viva– sobre una transformació silenciosa.»



















Llibre número 6: CLÀUDIA (Míriam Dubini)

La Claudia és una noia de 13 anys a qui no li agraden les coses que solen agradar a les noies de la seva edat, be, de fet no li agrada res i si pogues desconectaria de tot. L'unica cosa que estima en tot el mon es la seva bicicleta, la Marlina, amb ella pot marxar de la realitat i deixar els pensaments als núvols, és per això que la Marlina és la seva millor amiga.
A la classe ha arribat una noia nova, l'Emma, que des que va entrar a la classe que està disposada a ferse amiga de la Claudia :(
Pero això no és tot! A més a més, la Claudia, un dia que anava amb bicicleta va xocar amb en Bruno, un noi a qui creia que no tornaria a veure, però anava ben equivocada.


















(Ressenya sencera AQUÍ)

Adéu readers fins la pròxima book haul!










Comentaris

  1. Hola!

    Quants llibres! Espero que disfrutis molt llegint-los!

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      Si, però 4 ja els he llegit només em falten Divergente i Insurgente!

      Una abraçada!

      Joana

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲