Qui sóc?

Hola!!! Sóc la Joana, avui estic molt emocionada perquè començo un nou bloc! És el primer que faig, a veure si endevineu de què tracta? Molt bé... De llibres!

A mi m'agradaria que això fos com un treball en equip: jo us recomano llibres i us faig ressenyes, i vosaltres comenteu les ressenyes i em recomaneu llibres perquè jo els llegeixi.


Per començar us diré 3 coses sobre mi:


  1. Quan no se que fer, PARLO, és a dir sóc una xerrameca.
  2. M'encanta DIBUIXAR, és una afició que tinc des de petita.
  3. I, òbviament, m'encanta LLEGIR, quan m'endinso en una lectura no hi ha qui em separi del llibre, és com si entres en un altre món.
Recomanaré llibres infantils i juvenils, és a dir que és un bloc per a totes les edats, bé, per a totes les edats no, perquè jo tinc 11 anys i hi ha llibres que no m'he llegit perquè no són de la meva edat, però jo us recomanaré llibres per a nens/es petits, llibres per als/les primers/es lectors/es i per a lectors/es com jo, que no hi ha qui els/les separi dels llibres!

A, i una cosa, jo intentaré penjar ressenyes de llibres que no siguin massa coneguts, així tindreu nous llibres per llegir, perquè si us recomano Geronimo Stilton, em jugo el coll que la majoria ja el coneixeu. El podria recomanar perquè està molt bé, però com que tots ja ho sabeu, no cal.

Aquí posaré alguns exemples de llibres que estan molt bé i que la majoria no coneixereu, i que seràn els primers que faré ressenyes:
Comentaris

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

El meu llibre