Fira del llibre en català

Hello readers! Avui, dissabte 12 de Setembre, he anat a la Fira del llibre a Barcelona, ara us ho explicaré tot més  detalladament. 10:00:

 He pujat al cotxe i he anat cap a Barcelona.

 Un cop a Barcelona he anat a la parada de la Casa del Llibre a on havíem quedat amb la Tecla del    bloc Perduda entre pàgines (www.perdudaentrepagines.blogspot.com.es).
 Un cop ens hem trobat hem buscat els llibres que volíem, jo volia Clàudia, un missatge per a mi de    
 Míriam Dubini però la Tecla no sabia ben bé quin volia. Al cap d'estar una estona buscant s'ha  decidit per Girl Online de Zoe Sugg.

 11:30:
 Ens hem reunit tots els bloggers i booktubers a la "carpa" i ens han repartit una bossa que a dins hi  havia una mena de targeta, 4 punts de llibre, un horari i 2 Vanguardies, en seriooo?!

 Un cop ens han repartit el "material" i ens hem assegut han començat la presentació de llibres.Han presentat:

100 jocs de màgia per deixar-los bocabadats

Diari del tot verídic d'un indi a mitja jornada

Cants de sirena negra

13:30:

Quan s'ha acabat la presentació de llibres ens han convidat a vermut gratis pels bloggers i booktubers amb beguda inclosa.

El Bernat del bloc Perduts entre llibres (www.perdutsentrellibres.com) ens ha regalat uns punts de llibre molt bonics.


14:00:

Amb la Tecla hem acabat de mirar llibres, i mentre els miràvem la Marta del bloc Recomanacions de llibres (www.recomanacionsdellibres.blogspot.com) i el Bernat del bloc Perduts entre llibres ens han gravat presentant el nostre bloc!
Quan ho pengin us avisaré i us passaré l'enllaç.

Bé, resumidament ha sigut un dia fantàstic que tots ens ho hem passat molt bé, si teniu un bloc i no heu vingut us animo que l'any que ve vingueu.
Adeu!


Comentaris


Entrades populars d'aquest blog

QUAN EM PUGUIS VEURE

Booktube-a-thon

Kdd segon aniversari LCF